Ik ben met Cash P&P naar de trainingsdriedaagse geweest in Ermelo, het was ontzettend leerzaam en we kregen iedere dag les. De eerste dag van Marie- Jose Timmermans en toen was Cash nog wat gespannen en liep niet heel fijn. De tweede dag hebben we een buitenrit gemaakt en dat was eigenlijk wel heel leuk en Cash vond dat ook. S’middags kregen we instructie van Loes Corsel en dat ging echt goed, Cash was super bij de les. De laatste dag gaf Tonnie Huberts les en daar liet Cash zien wat hij geleerd had en ik ging met een heel fijn gevoel weer naar stal toe. S’middags mochten we nog een proef rijden en dat werd beoordeeld door Mevr. Blanken en ik reed een ZZ zwaar proef, maar Cash was het denk ik een beetje zat want die wist niet meer hoe hij moest draven en galop was denk ik wat makkelijker voor hem. Maar desondanks was de proef niet heel verkeerd.